Norton Family laver ikke rapporter over sociale netværksaktiviteter

Hvis der skal overvåges og rapporteres aktiviteter på sociale netværkssider til Norton Family, skal udvidelsen Norton Family være installeret og aktiveret i browseren. Hvis du ikke kan se udvidelsen Norton Family i browseren, skal du geninstallere Norton Family.

Sådan kontrollerer du status for Norton Family-udvidelsen i Internet Explorer

1. Start Internet Explorer.

2. Klik på Administrer tilføjelsesprogrammer i menuen Funktioner.

3. Vælg Værktøjslinjer og tilføjelsesprogrammer i vinduet Administrer tilføjelsesprogrammer under Typer af tilføjelsesprogrammer.

4. Hvis status for Norton Family BHO er Deaktiveret, skal du klikke på Aktivér.

5. Klik på Ok.

6. Internet Explorer skal genstartes, før ændringerne kan træde i kraft.

Sådan kontrollerer du status for Norton Family-udvidelsen i Firefox

1. Start Firefox.

2. Klik på ikonet Åbn menu øverst til højre, og klik på Tilføjelser.

3. Klik på Norton Family i fanen Udvidelser.

4. Klik på Aktivér, hvis Norton Family er nedtonet (grå).

5. Klik på Genstart Firefox.

Sådan kontrollerer du status for Norton Family-udvidelsen i Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Klik på ikonet Tilpas og konfigurer Google Chrome øverst til højre, og klik på Indstillinger.

3. Klik på Udvidelser i venstre rude under Chrome.

4. Klik på Aktivér på listen over udvidelser, hvis Norton Family er nedtonet (grå),

De bedste løsninger fra Norton Family-forum

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090519155750EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/11/2015