Barnet deaktiverer Norton Family

Norton Family kan ikke deaktiveres uden forældrenes tilladelse. Hvis du har mistanke om, at dit barn kender din adgangskode til Norton Family, kan du ændre adgangskoden til dine forældrekonto. Du kan få flere oplysninger i: Sådan får du adgang til din Norton-konto.

Hvis barnet har logget på med en konto med administratorrettigheder, kan barnet også deaktivere Norton Family-tjenesten. Sørg for, at barnet anvender en begrænset brugerkonto.

Du kan indstille Norton Family til at modtage en mail, når Norton Family deaktiveres på barnets computer.

Aktivér beskeder

1. Log på Norton med din mailadresse og adgangskode.

2. Vælg den børneprofil, som du vil konfigurere, og klik på Vis profil.

Hvis du har et abonnement på Norton Security, skal du klikke på fanen Familie for at åbne indstillingerne for Norton Family.

3. Markér de aktiviteter, som du vil have besked om, under Indstillinger for aktivitetsbeskeder.

4. Hvis du vil tilføje en ny mailadresse, som skal modtage beskeder, skal du klikke på Tilføj mailadresse under På hvilke mailadresser vil du modtage aktivitetsbeskeder for barnet.

5. Skriv mailadressen, og klik på Tilføj.

Disse fremgangsmåder er generelle og kan variere afhængigt af, hvilken version af Android OS der er tale om.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090515143009EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/07/2018