Mit barn slår Norton Family fra

Norton Family kan ikke deaktiveres uden forældrenes tilladelse. Hvis du har mistanke om, at dit barn kender din adgangskode til Norton Family, kan du ændre adgangskoden til dine forældrekonto. Du kan læse mere i Sådan ændrer du adgangskoden til forældrekontoen til Norton Family.

Hvis barnet har logget på med en konto med administratorrettigheder, kan barnet også deaktivere Norton Family-tjenesten. Sørg for, at barnet anvender en begrænset brugerkonto.

Du kan indstille Norton Family til at modtage en mail, når Norton Family deaktiveres på barnets computer.

Aktivér beskeder

1. Log på webstedet for Norton Family ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på ikonet Indstillinger for den børneprofil, du vil konfigurere beskeder for.

3. Klik på fanen Indstillinger for aktivitetsbeskeder, og markér de aktiviteter, som du vil have besked om.

4. Hvis du vil tilføje en ny mailadresse, som skal modtage beskeder, skal du under Vil du tilføje en mailadresse? indtaste mailadressen og derefter klikke på Tilføj.

5. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090515143009EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/06/2016