Fejl: "Programmet Norton AntiVirus lukkede uventet...", når jeg starter Norton AntiVirus til Mac

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper, der er oprettet af Norton-installationsprogrammer, og alle filer i de pågældende mapper. Du mister alle filer i de pågældende mapper, herunder filer som du selv har oprettet.

Hvis du vil køre RemoveSymantecMacFiles, skal du kende administratoradgangskoden til Mac OS X.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec Mac OS X-filer fra Mac OS X-startdiskenheden. Disse filer omfatter usynlige filer, f.eks. Norton AntiVirus til Macintosh QuickScan og Norton FileSaver-filer.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle betaversioner af Symantec-programmer.

RemoveSymantecMacFiles er alene inkluderet af praktiske hensyn og er ikke et understøttet værktøj.

TRIN 1

Download og kør RemoveSymantecMacFiles

1. Download værktøjet RemoveSymantecMacFiles.

2. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.zip, som du har downloadet.

Filen pakkes ud.

3. Åbn mappen RemoveSymantecMacFiles.

4. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.command.

5. Klik på Åbn i dialogboksen med applikationsadvarslen.

Filen RemoveSymantecMacFiles.command åbnes i Terminal-programmet.

6. Indtast Mac OS X-administratoradgangskoden, og tryk på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

7. Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1 , og tryk derefter på retur.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filer.

8. Før du genstarter computeren, skal du gemme dit arbejde, lukke åbne programmer, indtaste y og trykke retur.

TRIN 2

Installer Norton AntiVirus

1. Gør et af følgende:

• Hvis du installerer fra en cd, skal du lægge cd'en med Norton AntiVirus til Macintosh i det optiske drev.

Hvis cd-vinduet ikke åbnes automatisk, skal du dobbeltklikke på cd-ikonet på skrivebordet for at åbne det.

• Hvis du har downloadet Norton AntiVirus, skal du dobbeltklikke på den fil, du har downloadet.

2. Dobbeltklik på Installationsprogrammet til Norton AntiVirus.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090514171358EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.10.x, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x, Mac OS X 10.4.x
Sidst ændret: 03/12/2014