Norton Family blokerer en tilladt social netværksside

Fejlen kan opstå, hvis kategorierne "Diskussion" eller "Socialt netværk" er blokerede. Konfigurer indstillingerne for internetopsyn i Norton Family, hvis du vil give kategorierne "Diskussion" og "Socialt netværk" adgang til et socialt netværk efter eget valg.

Sådan konfigureres indstillinger for internetopsyn

1. Log på webstedet for Norton Family ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på barnets profil under Børn.

3. På fanen Barnets Husregler skal du klikke på Til, hvis indstillingen Internetovervågning er nedtonet.

4. Klik på Indstillinger for husregler under Internetovervågning.

5. Under Blokerede kategorier skal du fjerne markeringen af kategorierne Diskussioner og onlineinteraktion og Sociale netværk.

6. Indtast et ad gangen de enkelte sociale netværkswebsteder, du vil tillade, ved siden af Tilladte websteder, og klik på Tilføj.

7. Klik på Gem.

8. Højreklik på ikonet for Norton Family i meddelelsesområdet på barnets computer, og klik på Opdater husregler.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090514140439EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/06/2016