Sådan løser du problemet, hvis Norton Family blokerer et tilladt socialt netværk

Fejlen kan opstå, hvis kategorierne "Diskussion" eller "Socialt netværk" er blokerede. Konfigurer indstillingerne for internetopsyn i Norton Family, hvis du vil give kategorierne "Diskussion" og "Socialt netværk" adgang til et socialt netværk efter eget valg.

Sådan konfigureres indstillinger for internetopsyn

1. Log på Norton-webstedet med din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på den børneprofil, som du vil konfigurere indstillinger for internetovervågning for.

Hvis du har et Norton Security-abonnement, skal du klikke på fanen Familie for at åbne indstillingerne for Norton Family.

3. Hvis internetovervågning af barnet er nedtonet, skal du klikke for at slå funktionen til.

4. Klik på tandhjulsikonet i feltet Internet.

5. Vælg det ønskede overvågningsniveau under Begrænsningsniveau.

6. Under Webkategorier på fanen Husregler for barnet skal du fjerne blokeringen af kategorierne Diskussioner og onlineinteraktion og Sociale netværk.

Du kan ikke opdatere webkategorier, hvis overvågningsniveauet er indstillet til Overvåg.

7. Indtast et ad gangen de sociale netværkswebsteder, du vil tillade, ud for Tilladte websteder, og klik på +.

8. Klik på Gem.

9. Højreklik på ikonet for Norton Family i meddelelsesområdet på barnets computer, og klik på Opdater husregler.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090514140439EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 17/08/2018