Sådan løser du problemet, hvis Norton Family blokerer et websted i kategorien med tilladte websteder

Problemet kan opstå, hvis det blokerede websted findes i flere kategorier. Hvis webstedet findes i flere kategorier, skal du tillade alle kategorier for det pågældende websted.

Hvis du ikke vil tillade alle kategorier for webstedet, kan du føje det pågældende websted til listen Tilladt.

Sådan konfigureres indstillinger for internetopsyn

1. Log på Norton med din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på den børneprofil, som du vil konfigurere indstillinger for internetovervågning for.

3. Hvis Internetovervågning af barnet er nedtonet, skal du klikke for at slå funktionen til.

4. Klik på tandhjulsikonet i feltet Internet.

5. Vælg det ønskede overvågningsniveau under Begrænsningsniveau.

6. Under Overvågningsniveau skal du vælge, hvad Norton Family skal gøre, hvis barnet ikke følger husreglen.

7. Indtast webstedets adresse ud for Tilladte websteder, og klik derefter på +.

Du kan ikke tilføje webstedsadresser under webkategorier, hvis overvågningsniveauet er indstillet til Overvåg.

8. Klik på Gem.

9. Højreklik på ikonet for Norton Family i meddelelsesområdet på barnets computer, og klik på Opdater husregler.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090513144641EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Android
Sidst ændret: 20/11/2018