Norton Family blokerer et websted fra kategorien med tilladte websteder

Problemet kan opstå, hvis det blokerede websted findes i flere kategorier. Hvis webstedet findes i flere kategorier, skal du tillade alle kategorier for det pågældende websted.

Hvis du ikke vil tillade alle kategorier for webstedet, kan du føje det pågældende websted til listen Tilladt.

Sådan konfigureres indstillinger for internetopsyn

1. Log på webstedet for Norton Family ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på barnets profil under Børn.

3. På fanen Barnets Husregler skal du klikke på Til, hvis indstillingen Internetovervågning er nedtonet.

4. Klik på Indstillinger for husregler under Internetovervågning.

5. Indtast webstedets adresse ved siden af Tilladte websteder, og klik derefter på Tilføj.

6. Klik på Gem.

7. Højreklik på ikonet for Norton Family i meddelelsesområdet på barnets computer, og klik på Opdater husregler.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090513144641EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Android
Sidst ændret: 10/06/2016