Om at bruge Norton Family med andre sikkerhedsprogrammer

Norton Family fungerer sammen med andre sikkerhedsprogrammer, men det fungerer dog ikke korrekt sammen med enkelte sikkerhedsprogrammer. Disse problemer skyldes hovedsageligt måden, hvorpå disse programmer filtrerer internettrafikken. Følgende sikkerhedsprogrammer er inkompatible med Norton Family:

• Avast-sikkerhedsprogrammer

• CA Internet Security Suit

• ESET Smart Security

• F-Secure Internet Security

• McAfee Internet Security med SiteAdvisor

• McAfee VirusScan Enterprise

• Panda Internet Security

• Safe Eyes

• Sophos-sikkerhedsprogrammer

• Sunbelt Personal Firewall

• Symantec AntiVirus 10.0

• Trend Micro Internet Security

• Webroot Parental Controls

• ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 eller tidligere versioner

Hvis nogle af disse sikkerhedsprogrammer er installeret på computeren, anbefaler vi, at du afinstallerer dem, så du får adgang til alle funktioner i Norton Family.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090508145137EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 30/06/2014