Jeg kan ikke hente mit Norton-program

Hvis du får vist en fejlmeddelelse, når du downloader Norton-programmet, eller hvis det ikke lykkedes at downloade det, skal du prøve at downloade programmet igen fra din Norton-konto.

Hvis du ikke kan finde det Norton-program, som du vil downloade, på kontoen, kan du læse Jeg ønsker at tilføje Norton-programmet, så det er tilgængeligt på min konto.

Download Norton-programmet igen

1. Download Norton-programmet.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

3. Klik på Download Norton i vinduet Installation.

4. Klik på Acceptér og download.

Du kan få vist meddelelsen "Prøveperiode udløbet", hvis du installerer et forkert program. Sørg for, at du downloader det Norton-program, der har et aktivt abonnement.

Hvis du vil installere et nyt produkt, som ikke er registreret på din Norton-konto, skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle og derefter indtaste produktnøglen eller pinkoden for at starte overførslen.

Indtast produktnøglen, og klik på >.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på Overførsler øverst til højre i browseren for at se de downloadede filer, og klik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Klik på den downloadede fil nederst til venstre.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

7. Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

Hvis du ikke kan downloade eller installere Norton-programmet, selv efter du har fulgt trinene, skal du vælge en af følgende situationer, der bedst beskriver den, du er i:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090505145926EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 19/09/2016