Sådan retter du fejl ved download af Norton

Hvis der vises fejlmeddelelser, når du downloader Norton, eller hvis du ikke kan downloade, kan du prøve at downloade igen via din Norton-konto.

Hvis du ikke kan finde den Norton-version, du vil downloade, på din konto, skal du læse Gendannelse af manglende Norton-version på din Norton-konto.

Download Norton igen

1. Download Norton.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration af Norton.

4. Klik på Acceptér og download.

Du kan få vist meddelelsen "Prøveperiode udløbet", hvis du installerer et forkert program. Sørg for, at du downloader den Norton-version, du har et aktivt abonnement til.

Hvis du har en produktnøgle, du endnu ikke har registreret i kontoen, skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle for at fortsætte.

Indtast produktnøglen, og klik på >.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på Overførsler øverst til højre i browseren for at se de downloadede filer, og klik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Klik på den downloadede fil nederst til venstre.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

7. Norton er nu installeret og aktiveret.

Hvis du ikke kan downloade eller installere Norton, selvom du følger trinene, skal du vælge den af de følgende situationer, som beskriver din situation bedst:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090505145926EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 26/10/2017