Sådan kommer du i gang med at bruge Norton Family

Norton Family er den mest omfattende tjeneste til familier, der ønsker at beskytte deres børn på nettet. Du kan tilpasse dette brugervenlige værktøj og derigennem få et indblik i, hvad dine børn foretager sig online, så du kan vejlede dem og hjælpe dem med at træffe gode valg. Værktøjet gør det let at definere "husregler", som passer til de enkelte børns alder, så de bliver både beskyttet og bevidste om, hvad de bør og ikke bør gøre online.

Konfiguration af Norton Family foregår i tre simple trin. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig Norton Family, oprette en børneprofil og installere Norton Family på de enheder, som barnet skal bruge. Norton Family anvender et sæt prædefinerede husregler, som er baseret på alder, så børn beskyttes, når de er online. Du kan altid ændre husreglerne efter behov.

Du kan komme i gang med Norton Family ved at gøre følgende:

Installationen er nu færdig, og standardhusreglerne er gjort gældende for barnet på grundlag af fødselsåret. Du kan når som helst logge på Norton Family-kontoen og ændre husreglerne for barnet, hvis du ønsker.

Du kan få hjælp til at konfigurere husreglerne og indstillingerne i de følgende afsnit:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090505112039EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem  Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 10/11/2016