Det Norton-installationsprogram, som du downloadede fra din tjenesteudbyder, kan ikke pakkes ud

TRIN 1

Slet filen

• Slet den fil, som du downloadede.

TRIN 2

Slet midlertidige Windows-filer

1. Luk alle programmer.

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 7 og Vista: Klik på Start, og klik derefter på Alle programmer > Tilbehør > Kør.

• Windows XP: Klik på Start > Kør.

3. Indtast følgende i dialogboksen Kør:

%temp%

4. Klik på Ok.

Den aktuelle brugers temp-mappe åbnes i Windows Stifinder.

5. Klik på Marker alt i menuen Rediger.

6. Klik på Slet.

7. Hvis du bliver bedt om at bekræfte sletningen, skal du klikke på Ja.

Når du har slettet Windows midlertidige filer, skal du geninstallere dit Norton-program.

TRIN 3

Download filen igen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090505021256EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem None
Sidst ændret: 09/02/2012