Sådan indstiller du Norton Family, så du kan holde øje med, hvad dine børn søger efter på nettet

Sådan konfigurerer du overvågning af søgninger

1. Log på webstedet for Norton Family ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på barnets profil under Børn.

3. På fanen Barnets husregler skal du klikke på Til for at aktivere indstillingen Overvågning af søgning, hvis den er nedtonet.

4. Under Overvågning af søgning skal du klikke på Indstillinger for husregler.

5. Gør ét af følgende:

• Du slår Safe Search til for at filtrere upassende indhold under Barnets husregler for søgning ved at vælge Ja.

• Du slår Safe Search fra under Barnets husregler for søgning ved at vælge Nej.

6. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090504165333EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/06/2016