Jeg har betalt, men mit abonnement er ikke blevet opdateret

Når du fornyer abonnementet på Norton-programmet, er det meningen at abonnementets udløbsdato automatisk opdateres i systemet. Nogle gange kan problemer med forbindelsen dog føre til, at Norton-programmets abonnementsstatus ikke kan opdateres. Løsningen på problemet afhænger af programmets version.

Hvis du har et Norton-program af nyere dato, skal du manuelt synkronisere computeren med Norton-serverne.

Hvis du har et gammelt Norton-program, kan du hente den seneste programversion gratis vha. Norton Update Center.

Hvis du mener, at du har købt et nyt program, skal du finde bestillingsoplysningerne og følge vejledningen til at downloade programmet.

Find dine ordreoplysninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090501134831EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem None
Sidst ændret: 26/10/2012