Fejlmeddelelsen: "Installationen blev ikke gennemført. Der blev gennemført en oprydning på computeren for at gennemføre installationen...", vises, når jeg installerer et Norton-program

TRIN 1

Hent og kør Norton Power Eraser

1. Hent Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

7. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen for funktionen Inkluder rootkitscanning (computeren skal genstartes).

8. Når computeren er genstartet, starter scanningen automatisk. Følg anvisningerne på skærmen.

TRIN 2

Download, og installer Norton-programmet igen

Hvis du har downloadet Norton-programmet fra din tjenesteudbyder, skal du læse: Sådan downloader og installerer du Norton-programmet fra en tjenesteudbyder

1. Vælg det Norton-program, som du vil hente.

Netbook-versionerne af Norton-programmerne kan ikke længere benyttes. Du kan hente den senere standardversion af dit Norton-program og aktivere den med produktnøglen til din Netbook-udgave.

2. Følg anvisningerne på siden Hent, eller dobbeltklik på filen med installationsprogrammets, når den er overført, og følg anvisningerne på skærmen.

3. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive din produktnøgle.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090430171635EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/05/2015