Liste over browsere, søgemaskiner, sociale netværkssteder og video-hostingwebsteder, der understøttes af Norton Family

Norton Family understøtter kun følgende webbrowsere, sociale netværk og videohostingwebsteder til overvågning af aktiviteter.

Understøttede webbrowsere

• Norton Family understøtter overvågning af børns aktiviteter på nettet i følgende browsere:

• Windows :

• Internet Explorer 8.0 eller nyere

• Mozilla Firefox (kun 32-bit)*

• Google Chrome*

• Microsoft® Edge (overvåger kun HTTP-webadresser)

*Understøtter nuværende, seneste og tidligere, større udgaver

• Android :

• Understøtter standardbrowseren til Android

• Chrome til Android version 18.0.1025123 og nyere

• Norton Identity Safe-browser

• Kindle Silk-browser på Kindle Fire-tavlecomputere

Søgemaskiner (kun pc)

• Norton Family kan indstilles til at overvåge og gemme dine børns søgninger på følgende søgemaskiner:

• Google*

• Yahoo*

• Spørg*

• Bing*

• YouTube*

• Blinkx*

• Amazon

• Hulu

• AskKids

• FactMonster

• Craigslist

• Wikipedia

• eBay

• Comcast Toolbar Search*

• Baidu (understøttes kun på forenklet og traditionelt kinesisk)

• Sogou (understøttes kun på forenklet og traditionelt kinesisk)

• T-Online websteder (understøttes kun på tysk)

• Orange eller Free (understøttes kun på fransk)

• Naver (understøttes kun på koreansk)

*Bruger også Safe Search

Sociale netværk (kun Windows)

• Norton Family understøtter overvågning af børns aktiviteter på følgende sociale netværkssider:

• Facebook

• Mixi (understøttes kun på japansk)

• Skyrock (understøttes kun på fransk)

Websteder til video-hosting

Adresselinjen skjules automatisk, når børnene ser en YouTube-afspilningsliste i Chrome på en Android-telefon eller -tablet. I dette tilfælde kan Norton Family ikke overvåge og rapportere individuelle videoer på afspilningslisten som separate aktiviteter. Derfor skal du bede dine børn om at bruge Norton Family-browseren, når de går på nettet på deres mobilenheder, så du får mest muligt ud af Norton Family.

• Norton Family kan indstilles til at overvåge og gemme de filmklip, som dit barn har set på følgende websteder:

• YouTube

• Hulu

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090430145000EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem  Windows, Android
Sidst ændret: 09/02/2018