Bestridelse af webstedskategorien i Norton Family

Indsend webstedet for at ændre kategorien

1. Log på webstedet for Norton Family ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på barnets profil under Børn.

3. Hvis du er på fanen Barnets husregler, skal du klikke på fanen Barnets aktiviteter for at se aktivitetsrapporter.

4. Klik på feltet Internetovervågning.

5. Klik på det websted, du vil bestride eller have ændret, på fanen Internet.

6. Under Kategori skal du klikke på Klag over kategorisering.

7. Vælg den passende kategori i vinduet Klag over kategorisering.

8. Skriv en kort forklaring på, hvorfor det pågældende websted skal placeres i den kategori, du foreslår.

9. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090430144655EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Android
Sidst ændret: 23/11/2016