Det skal du gøre, når du ser et ikke-kategoriseret websted i en aktivitetsrapport fra Norton Online Family

Der oprettes tusindvis af nye websteder hver dag. Norton Family-teamet analyserer og opdeler disse websteder i forskellige kategorier. De ikke-kategoriserede websteder er dem, som endnu ikke er blevet analyseret eller kategoriseret.

Hvis du mener, at et ikke-kategoriseret websted er sikkert for dine børn, kan du tillade, at børnene besøger det. Du kan også sende webstedet til Norton Family og få det analyseret og kategoriseret korrekt.

Tillad eller bloker et ikke-kategoriseret websted, og send det til vurdering

1. Log på webstedet for Norton Family med din mailadresse og adgangskode.

2. Under Børn skal du klikke på ikonet for barnets profil.

3. Hvis du er på fanen Barnets husregler, skal du klikke på fanen Barnets aktiviteter for at se aktivitetsrapporter.

4. Klik på webstedspunktet, der er markeret som Ikke-kategoriseret på fanen Internet.

5. Gør et af følgende i afsnittet Hvad vil du gøre? :

• Hvis du vil tillade adgang til webstedet, skal du sætte kryds i Tillad barnet at se alt indhold på dette websted.

• Hvis du vil blokere adgang til webstedet, skal du fjerne markeringen af Tillad barnet at se alt indhold på dette websted.

• Hvis du vil tillade adgang til alle ikke-kategoriserede websteder, skal du fjerne markeringen af feltet under Vælg at tillade/blokere kategorier, som dette websted hører under:.

6. Klik på Gem.

7. Klik på Klag over kategorisering af websted under Kategori, hvis du vil have webstedet kategoriseret.

Der åbnes et nyt vindue i browseren.

8. I det vindue, der vises, skal du vælge en passende kategori.

9. Skriv en kort forklaring på, hvorfor det pågældende websted skal placeres i den kategori, du foreslår.

10. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090429152123EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem  Windows
Sidst ændret: 10/06/2016