Konfiguration af Norton Family til at overvåge en computer med en enkelt brugerkonto, der deles af familiemedlemmer

Vi anbefaler, at du benytter forskellige brugerkonti til hvert enkelt familiemedlem. Hvis alle dine familiemedlemmer deler en enkelt brugerkonto, kan du oprette nye konti til hvert enkelt familiemedlem. Find yderligere oplysninger her: Oprettelse af nye brugerkonti.

Hvis din computer har en enkelt brugerkonto, og den kun bruges af fortrinsvist ét barn, kan du knytte enkeltbruger-kontoen til en nuværende børneprofil. Norton Family viser alle aktiviteterne under én tilknyttet børneprofil.

Hvis du har en enkeltbruger-konto, som benyttes af flere børn, kan du oprette en ny, delt børneprofil i Norton Family og tilknytte den delte, lokale brugerkonto til at overvåge den.

Konfigurer Norton Family til at overvåge en delt brugerkonto

1. Log på webstedet for Norton Family ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Gør ét af følgende:

• Hvis du vil knytte en delt, lokal brugerkonto til en eksisterende børneprofil, kan du klikke på ikonet Indstillinger for det barns profil, som du vil knytte den til, under Børn. På fanen Overvåget enhed skal du Klikke på enhedsikonet og vælge den brugerkonto, som dit barn bruger.

• Klik på Tilføj barn ved siden af Børn, hvis du vil oprette en ny, delt profil. Indtast et navn til den delte profil, og vælg en avatar og et køn. Hvis du deler en profil med flere børn, skal du vælge det yngste barns fødselsår og derefter klikke på Næste.

3. Klik på enhedsikonet, og vælg den brugerkonto, dit barn bruger.

4. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090429141701EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/06/2016