Sådan tvinger du abonnementet på Norton Online Backup til at synkronisere med Symantecs server

Abonnementet synkroniseres automatisk, næste gang du besøger webstedet for Norton Online Backup.

Hvis du har købt yderligere lagerplads, skal du aktivere det ved at følge vejledningen.

Aktivér Norton Online Backup

1. Log på webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på mailadressen øverst til højre, og klik på Aktivér Norton Online Backup.

3. Indtast aktiveringskoden, du modtog pr. mail, og klik på Fortsæt.

Abonnementsoplysningerne synkroniseres med Symantecs server, og meddelelsen "Tak. Dit abonnement. er nu aktiveret" vises øverst på hjemmesiden for Norton Online Backup.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090427131007EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Sidst ændret: 12/02/2014