Geninstallation af Norton Online Backup

Selvom Norton Online Backup afinstalleres på en computer, vil backupsættet fra den pågældende computer ikke blive slettet. Når Norton Online Backup-klienten geninstalleres på den samme computer, oprettes et nyt backupsæt.

Når du har geninstalleret Norton Online Backup, anbefales det, at du sletter det gamle backupsæt fra Norton Online Backup-kontoen. Hvis du vil gendanne filer fra dit tidligere backupsæt, skal du gendanne dem, før det tidligere backupsæt slettes.

TRIN 1

Geninstallation af Norton Online Backup

1. Log på webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Tilføj computer ud for Mine enheder.

3. Læs servicevilkårene, og markér Jeg har læst og accepterer servicevilkårene.

4. Klik på Start overførsel.

Gem installationsfilen til Norton Online Backup på skrivebordet, hvis du bliver bedt om det.

5. Dobbeltklik på filen, når den er hentet ned på computeren.

Klik på Kør, hvis der vises en sikkerhedsadvarsel.

6. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

7. Indtast et nyt navn til computeren på siden Navngiv din computer, når du tilføjer et Vist navn. Brug ikke navnet, som du tidligere har brugt.

Et nyt backupsæt oprettes til din computer, også selv om det er den samme computer, du tidligere har konfigureret en sikkerhedskopiering til. Hvis du vælger et nyt computernavn, kan du skelne mellem det tidligere backupsæt og det nye.

8. Klik på Ok.

9. Nu da computeren er tilføjet, skal du gå til indstillinger og konfigurere backup igen.

TRIN 2

Hentning af filer fra det gamle backupsæt

Hvis du ikke ønsker at gendanne filer fra dit tidligere backupsæt, skal du gå til Trin 3.

1. Klik på Filhandlinger, og klik derefter på Overfør en fil ved siden af det forrige backupsæt på Norton Online Backup-startsiden.

2. Klik på mappenavnet i ruden Mapper, hvis du vil navigere i mappetræet med backupkopierne.

I ruden Filer vises de sikkerhedskopierede filer i de pågældende mapper.

3. I ruden Mapper skal du klikke på navnet på den fil, du ønsker at hente.

4. Følg anvisningerne i browservinduet, og gem filerne.

5. Hvis du vil hente flere filer fra backupsættet, skal du gentage linje 3 til 5 for hver fil.

TRIN 3

Sletning af det gamle backupsæt

Fjernelse af en tidligere Computer kan ikke fortrydes. Kontrollér, at du har gendannet alle nødvendige oplysninger, før du udfører dette trin.

1. Klik på Fjern computer på Norton Online Backup-startsiden.

2. Klik på Fjern ud for det gamle backupsæt.

3. Klik på Ok.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090424164311EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/02/2016