Jeg kan ikke føje en brugerkonto til Norton Family, når jeg har forbindelse til et domæne

TRIN 1

Føj brugerkontoen til den lokale brugergruppe

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende i dialogboksen Kør, og klik på OK.

lusrmgr.msc

Hvis dialogboksen Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

3. Klik på Brugere i vinduet Administration af lokale brugere og grupper i venstre rude.

4. Højreklik og vælg Nye brugere i højre rude.

5. Indtast navnet på domænebrugerkontoen, som du vil føje til Norton Family. Indtast og bekræft adgangskoden, og klik på Opret.

6. Luk vinduet Administration af lokale brugere og grupper.

TRIN 2

Føj brugerkontoen til Norton Family

1. Klik på ikonet for Norton Family i meddelelsesområdet, og klik på Rediger konti.

2. Indtast forælder-mailadressen og -adgangskoden, og klik på OK.

3. Klik på Rediger ved siden af den børneprofil, som skal knyttes til en domænebrugerkonti og overvåges.

4. Klik på Log på som, og markér det brugerkontonavn, du oprettede under trin 1.

5. Klik på Gem.

6. Klik på Ok.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090420170856EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/05/2016