Sådan installeres Norton Family på din Windows-pc

TRIN 2

Installer Norton Family

1. Log på webstedet for Norton Family ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Konfigurer Family øverst til højre på websiden Norton Family.

3. Klik på Tilføj enhed under Enheder.

4. Klik på Hent for at hente installationsprogrammet til Norton Family.

5. Dobbeltklik på filen, når den er hentet ned på computeren.

Administration af Norton Download begynder at overføre Norton Family. Når overførslen er fuldført, starter installationen automatisk.

6. Hvis dialogboksen styring af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja for at fortsætte.

7. Læs slutbrugerlicensaftalen, og klik på Acceptér og installer.

8. Klik på Afslut, når installationen er fuldført.

Klik på Genstart nu, når du bliver bedt om at genstarte computeren, og fortsæt med installationen, når computeren er genstartet.

9. Indtast mailadressen og adgangskoden for forældreadgang i vinduet Norton Family. Giv computeren et navn, og klik derefter på OK.

Din computer er nu registreret på din Norton Family-konto.

TRIN 3

Konfigurer Norton Family til at overvåge brugerkonti

1. Klik på ikonet for Norton Family i meddelelsesområdet, og klik på Rediger konti.

2. Indtast din forældre-mailadresse og -adgangskode, og klik på Ok.

3. Klik på Rediger ud for barnets profil, som skal knyttes til computeren.

4. Klik på Bruger disse login-oplysninger:, og vælg de lokale brugerkonti, som dit barn bruger.

5. Klik på OK.

6. Klik på Udfør.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090416122707EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 01/07/2014