Sådan konfigureres Norton Family til at overvåge internetsurfing for en barneprofil

Sådan konfigureres indstillinger for internetopsyn

1. Log på webstedet for Norton Family ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på barnets profil under Børn.

3. På fanen Barnets Husregler skal du klikke på Til, hvis indstillingen Internetovervågning er nedtonet.

4. Under Internetovervågning skal du klikke på Indstillinger for husregler.

5. Vælg en af følgende muligheder under Overvågningsniveau :

• Høj: Bloker webstedet

• Moderat: Vis en advarsel, men giv barnet adgang til webstedet

• Lav: Kun overvågning - alle blokeringer af websteder er deaktiveret

Hvis du vælger indstillingen Lav: Kun overvågning - blokering af websteder er deaktiveret, kan blokering af websteder ikke benyttes.

6. Under Blokerede kategorier skal du vælge eller fravælge de webstedskategorier, som du vil blokere eller tillade.

Vælg en aldersgruppe på rullelisten ud for Lynindstillinger, hvis du vil bruge de foruddefinerede indstillinger for en aldersgruppe.

7. Hvis du vil blokere eller tillade adgang til et specifikt websted, skal du indtaste webstedets adresse ved siden af Begrænsede websteder eller Tilladte websteder og derefter klikke på Tilføj.

8. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090415164957EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/06/2016