Jeg er nødt til at geninstallere mit Norton-program, der var installeret på forhånd, da jeg købte computeren

Hvis du har et aktivt abonnement fra 2006 eller en nyere udgave af et Norton-program, kan du gratis opdatere til den nyeste version. Når du opdaterer til den nyeste udgave, kan du muligvis løse de problemer, du har haft med tidligere udgaver.

I fald du ikke ønsker den nyeste version af dit Norton-program, skal du kontakte din computerproducent for at få dit Norton-program geninstalleret.

Trinene til at geninstallere Norton Online Backup er forskellig fra andre Norton-programmer. Der er flere oplysninger under:

GENINSTALLER NORTON ONLINE BACKUP

TRIN 1

Hent og installer den nyeste version af dit Norton-program fra Norton Account

1. Gå til din Norton Account.

MIN NORTON ACCOUNT

2. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden til din Norton Account, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton Account, skal du springe til TRIN 2 for at hente og installere Norton-programmet. Du skal bruge produktnøglen til programmet. I modsat fald har du kun en 15-dages prøveudgave.

3. Ved siden af det Norton-program, du vil installere igen, skal du klikke på DOWNLOAD og følge anvisningerne på skærmen for at hente og installere programmet.

Hvis download-knappen ikke kan vælges, er abonnementet for programmet udløbet. Klik på FORNY, og følg trinene til at forny dit abonnement, hvorefter du kan hente og installere programmet via Norton Account.

TRIN 2

Hent og installer den nyeste version af dit Norton-program uden Norton Account

Hvis du henter og installerer et Norton-program, som du ikke har et aktivt abonnement til, eller hvis du har et aktivt abonnement men ingen produktnøgle, sælges programmet med et 15-dages prøveabonnement.

1. Hent den nyeste version af Norton-programmet.

• Norton 360

HENT

• Norton 360 Premier Edition

HENT

• Norton Internet Security

HENT

• Norton AntiVirus

DOWNLOAD

2. Klik på START OVERFØRSEL.

3. Følg anvisningerne på skærmen.

4. Hvis du bliver bedt om en produktnøgle, skal du logge på din Norton Account og bruge produktnøglen til det Norton-program, du installerer.

MIN NORTON ACCOUNT

Relaterede videoklip:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090415160608EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 06/09/2011