Aktivering og deaktivering af Norton Family

Aktivér Norton Family

1. Log på barnets computer.

2. Klik på Norton Family-ikonet i meddelelsesområdet og derefter på Aktivér Norton Family.

Deaktiver Norton Family

Når du deaktiverer Norton Family-klienten, registrerer Norton Family ikke internetaktiviteter på computeren.

1. Log på barnets computer.

2. Klik på Norton Family-ikonet i meddelelsesområdet og derefter på Deaktiver Norton Family.

3. Indtast mailadressen og adgangskoden for forældreadgang i vinduet Slå Norton Family fra.

4. Gør et af følgende for at vælge, hvor længe Norton Family-klienten skal slås fra:

• Klik på Indtil næste logon eller genstart.

• Klik på Indtil, og vælg tidspunktet i rullemenuen.

5. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090415142956EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/06/2016