Norton Family registrerer alle besøg på websteder til SiteAdvisor.com, når du installerer McAfee Internet Security med SiteAdvisor

Norton Family er ikke kompatibelt med SiteAdvisor i McAfee Internet Security. Norton Family fungerer sammen med andre sikkerhedsprogrammer, men det fungerer dog ikke korrekt sammen med enkelte sikkerhedsprogrammer. Disse problemer skyldes hovedsageligt måden, hvorpå disse to programmer filtrerer internettrafikken. Du kan ikke installere Norton Family på en computer med McAfee Internet Security, hvor SiteAdvisor er aktiveret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090414123125EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 23/09/2013