Norton Familys kompatibilitet med Sunbelt Personal Firewall

Norton Family-klienten er ikke kompatibel med Sunbelt Personal Firewall. Norton Family fungerer sammen med andre sikkerhedsprogrammer, men det fungerer dog ikke korrekt sammen med enkelte sikkerhedsprogrammer, b.la. Sunbelt Personal Firewall. Disse problemer skyldes hovedsageligt måden, hvorpå disse to programmer filtrerer internettrafikken. Du kan ikke installere Norton Family-klienten på en computer med Sunbelt Personal Firewall.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090402134846EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows XP
Sidst ændret: 05/03/2013