Fejlen "Installationsfilen kan ikke valideres ..." vises, når jeg installerer et Norton-program

På computere med Windows XP kan fejlen opstå, hvis rodcertifikaterne ikke er opdaterede. Eftersom Microsoft ikke længere yder support til Windows XP, får du ikke ingen softwareopdateringer fra Windows Update, og du kan ikke installere de nyeste rodcertifikater.

Hvis følgende meddelelse vises: "Du bedes se nærmere på et problem" i Norton-programmet, som er købt hos Staples, kan du læse Meddelelsen "Du bedes se nærmere på et problem" vises, når jeg installerer Norton 360, som er købt hos Staples

Du bør overveje at opgradere operativsystemet til Windows 10. Du kan læse mere om dine muligheder i Support til Windows XP er ophørt.

TRIN 1

Slet midlertidige filer

1. Afslut alle programmer.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

%temp%

Den aktuelle brugers temp-mappe åbnes i Windows Stifinder.

4. Klik på Markér alt i menuen Rediger.

5. Klik på Slet.

6. Hvis du bliver bedt om at bekræfte sletningen, skal du klikke på Ja.

TRIN 2

Hent Norton-programmet via din Norton-konto

1. Log på Norton-webstedet.

2. Klik på Hent.

3. Klik på Acceptér og hent under Installer på denne enhed.

Installationsfilen til Norton-programmet gemmes som standard i mappen Overførsler.

4. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

5. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

6. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

7. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

TRIN 3

Kør Windows-opdateringer

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

wuapp

Hvis dialogboksen Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Fortsæt.

3. Klik på Søg efter opdateringer i den venstre rude.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Relaterede løsninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090319115044EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/11/2016