Fejl: Dette produkt understøtter kun operativsystemer til arbejdsstationer. Det kan ikke installeres i operativsystemer på servere" vises under installationen af Norton-programmet

Det Norton-program, du forsøger at installere, er ikke kompatibelt med serverbaserede operativsystemer. Norton-programmet er kun kompatibelt med følgende operativsystemer:

• Windows XP Home/Professional/Media Center Edition Service Pack 3

• Windows Vista (32-bit og 64-bit) Service Pack 1 Starter/Home Basic/Home Premium/Business/Ultimate

• Windows 7 (32-bit og 64-bit) Starter/Home Basic/Home Premium/Professional/Ultimate

• Windows 8 og Windows 8 Pro (32-bit og 64-bit)

• Windows 10 (32-bit og 64-bit)

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090317151222EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/02/2016