Sådan downloader du Norton Bootable Recovery Tool til Norton 360, som var installeret på computeren, da du købte den

Norton Recovery Tool kan hentes som en ISO-fil. En ISO-fil er et komplet "billede" af en cd-rom. Hvis du vil bruge den, skal du først brænde den til en cd. Hvis du vil brænde ISO-filen med Norton Recovery Tool til en cd, skal du bruge følgende:

• En tom cd-r (brug ikke en cd-rw).

• Den hentede ISO-fil med Norton Recovery Tool.

• Et program, der kan brænde cd'er, f.eks. GEAR, Nero Burning ROM eller Roxio Easy CD Creator.

Hvis pc'en er inficeret, anbefales det, at du henter og brænder cd'en med Norton Recovery Tool på en pc, der ikke er inficeret.

Nedenfor kan du se den anslåede downloadtid for forskellige typer internetopkoblinger:

Opkoblingstype

Anslået downloadtid

56 kbps modem

10 timer

256 kbps DSL

2 timer

1 Mbps

32 minutter

TRIN 1

Hent ISO-filen, der indeholder Norton Recovery Tool

1. Hent ISO-filen, der indeholder Norton Recovery Tool.

DOWNLOAD

2. Gem filen på skrivebordet.

TRIN 2

Brænd ISO-filen med Norton Recovery Tool til en cd

Processen, hvor et ISO-billede brændes, er ikke det samme som at oprette en data- eller musik-cd. Til at oprette disken skal du bruge et cd-brænderprogram, f.eks. GEAR PRO Professional Edition, Roxio Easy CD Creator eller Nero Burning ROM. Hverken Windows XP eller Vista kan oprette denne type cd på egen hånd.

• Gear PRO Professional Edition: Brug funktionen "Open external physical image" til at brænde .iso-filen til en cd. Du kan finde yderligere instruktioner i vejledningen til programmet.

• Nero Burning ROM: Brug funktionen "Burn Image" til at brænde .iso-billedet til en cd. Du kan finde yderligere instruktioner i vejledningen til programmet.

• Easy CD Creator: Brug funktionen "Create CD from Disc Image" eller "Record to CD" til at brænde .iso-billedet til en cd. Du kan finde yderligere instruktioner i vejledningen til programmet.

Hvis du ikke har noget cd-brænderprogram på computeren, kan du hente GEAR ISO Burn fra GEAR Softwares websted.

1. Åbn GEAR ISO Burn-downloadsiden.

GÅ DERTIL NU

2. Klik på Download Now, og gem filen på skrivebordet.

3. På skrivebordet i Windows skal du dobbeltklikke på filen GEARISOBurn.exe.

Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

4. Når installationen er fuldført, skal du dobbeltklikke på genvejen GEAR ISO Burn på skrivebordet.

5. I vinduet GEAR ISO Burn skal du klikke på Gennemse og finde ISO-filen.

Hvis du har mere end ét cd-/dvd-drev, skal du vælge cd-/dvd-brænderen i rullemenuen.

6. Sæt en tom cd i cd-/dvd-drevet.

7. Klik på Brænd.

TRIN 3

Kør Norton Recovery Tool

Når du har overført ISO-billedet af Norton Recovery Tool til cd'en, kan du bruge cd'en til at køre en virusscanning.

1. Læg cd'en med Norton Recovery Tool i cd-rom-drevet.

2. Luk alle programmer, og genstart computeren.

3. Når meddelelsen "Press any key to boot the computer from CD or DVD" vises, skal du trykke på Enter.

4. Vælg dit sprog i Norton Recovery Tool-vinduet, og klik på OK.

5. Indtast din Norton 360-produktnøgle, og klik på Jeg accepterer for at acceptere licensaftalen.

6. Klik på Start scanning.

7. Følg anvisningerne.

8. Når scanningen er gennemført, skal du fjerne cd'en fra cd-drevet og genstarte computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090306135327EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 15/09/2010