Norton Familys kompatibilitet med Trend Micro Internet Security

Norton Family-klienten er ikke kompatibel med Trend Micro Internet Security. Norton Family​ fungerer sammen med andre sikkerhedsprogrammer, men det fungerer dog ikke korrekt sammen med enkelte sikkerhedsprogrammer, b.la. Trend Micro Internet Security. Disse problemer skyldes hovedsageligt måden, hvorpå disse to programmer filtrerer internettrafikken. Du kan ikke installere Norton Family på en computer med Trend Micro Internet Security.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090305172620EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 05/03/2013