Sådan overfører man en licens eller annullerer en dublet af en licens til et Norton-produkt, der er købt hos en tjenesteudbyder

Hvis du har fået Norton-programmet på licens fra en tjenesteudbyder, kan du følge anvisningerne for at annullere eller overføre dubletlicensen. Hvis du har købt programmet gennem Norton Online Store eller via en forhandler, kan du finde flere oplysninger i Sådan overføres licensen til en ny enhed.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090304223549EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/07/2016