Download af filerne fra Norton 360 Online Backup med din Norton Online Backup-konto

Download dine filer fra Online Backup

1. Log på webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

Listen over computere, hvor du har oprettet backupkopier med Norton 360 eller Norton Online Backup, vises.

2. Klik på Filhandlinger ud for backupsættet, som du vil hente sikkerhedskopierede filer fra, og klik på Hent en fil.

3. Gør et af følgende:

• Indtast filnavnet i søgefeltet, hvis du vil søge efter en bestemt fil eller mappe, og klik på Søg.

Hvis du vil bruge avancerede søgeindstillinger, skal du klikke på Vis avanceret søgning og vælge Avancerede filtre.

• Hvis du vil gennemse sikkerhedskopierede filer og mapper, kan du klikke på mappenavnet i ruden Mapper og navigere i mappetræet.

I ruden Filer vises de backupkopierede filer i de valgte mapper.

4. Klik på mappenavnet i ruden Mapper, hvis du vil navigere i mappetræet med backupkopierne.

5. Klik på de filer, som du vil downloade enkeltvis.

6. Følg anvisningerne i browseren, og gem filen.

7. Klik på Udført, når du er færdig med at downloade filerne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090227091819EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 17/07/2015