Geninstaller dit Norton-program, når du har kørt Nortons fjernelsesværktøj

Download Norton-programmet

1. Log på Norton.

Hvis der er andre programmer, som kan installeres på din enhed, kan du på siden Tjenester vælge det program, der skal downloades, under Tjenester.

2. Klik på Download Norton.

3. Klik på Acceptér og download i vinduet Installer på denne enhed.

Følg anvisningerne på skærmen, og kør og gem installationsprogrammet. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

Når installationsprogrammet åbnes, hentes, installeres og aktiveres programmet automatisk. Enheden viser sin beskyttelsesstatus, og du kan installere flere programmer via din Norton-konto.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090225155411EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 16/02/2015