Fejlmeddelelsen "Skærmopløsningen er for lav til, at dette program kan vises korrekt ..., vises, når jeg installerer Norton-programmet

Skift skærmopløsning

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

desk.cpl

3. I vinduet Skærmopløsning skal du flytte skydeknappen Opløsning til 800 x 600 pixels.

Windows XP: Under fanen Indstillinger skal du flytte skydeknappen Skærmopløsning til 800 gange 600 pixel.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090213153745EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/07/2015