Fejlmeddelelsen "Skærmopløsningen er for lav til at vise dette program korrekt ..."

Den skærmopløsning, der kræves for at vise Norton-programmet korrekt, afhænger af den version af Windows-operativsystemet, der er installeret på din computer.

• Windows 10, Windows 8/8.1 og Windows 7: 1024 x 768 pixel

• Windows Vista og Windows XP: 800 x 600 pixel

Skift skærmopløsning

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

desk.cpl

3. Følg de trin, der er relevante for din version af Windows:

• Windows 10, Windows 8/8.1 og Windows 7

Vælg 1024 x 768 eller højere på rullelisten Opløsning.

Klik på Bevar ændringer, eller klik på Anvend og derefter på OK.

• Windows Vista og Windows XP

Åbn vinduet Skærmopløsning, og flyt skydeknappen Opløsning til 800 x 600 pixel eller højere.

Åbn fanen Indstillinger, og flyt skydeknappen Skærmopløsning til 800 x 600 pixel eller højere.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090213153745EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/11/2018