Computeren svarer ikke længere, når jeg har installeret ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 eller tidligere versioner, hvis Norton Family er installeret

Norton Family er ikke kompatibelt med ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 eller tidligere versioner af dette. Norton Family-klienten fungerer sammen med andre sikkerhedsprogrammer, men det fungerer dog ikke korrekt sammen med enkelte sikkerhedsprogrammer. Disse problemer skyldes hovedsageligt måden, hvorpå disse to programmer filtrerer internettrafikken. Du kan ikke installere Norton Family-klienten på en computer med ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 eller tidligere versioner af dette.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090205170021EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 22/04/2013