Norton Familys kompatibilitet med Webroot Parental Controls

Norton Family-klienten er ikke kompatibel med Webroot Parental Controls. Norton Family fungerer sammen med andre sikkerhedsprogrammer, men det fungerer dog ikke korrekt sammen med enkelte sikkerhedsprogrammer. Disse problemer skyldes hovedsageligt måden, hvorpå disse to programmer filtrerer internettrafikken. Du kan ikke installere Norton Family-klienten på en computer med Webroot Parental Controls. Vi anbefaler, at du afinstallerer Webroot Parental Controls fra computeren.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090205163320EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 05/03/2013