Planlægning af sikkerhedskopiering i Norton Online Backup

Planlægning af sikkerhedskopiering

1. Log på webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Indstillinger ved siden af backupsættet, du vil planlægge sikkerhedskopiering af.

3. Vælg Planlagt ved siden af Kør tidsplan i fanen Hvornår.

Som standard er Norton Online Backup sat til at køre automatisk.

4. Hvis du vil ændre den automatiske plan, skal du vælge Dagligt, En gang om ugen eller En gang om måneden på rullemenuen.

5. Vælg dagen eller datoen på rullelisten ud for Hvilken dag for at starte sikkerhedskopieringen.

Hvis du vil ændre tidszonen, skal du vælge en tidszone i rullemenuen Tidszone.

6. Klik på Gem, og klik på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090205134700EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 17/07/2015