Den blå fejlskærm vises under installationen af Norton-programmet

TRIN 1

Hent og kør Norton Power Eraser

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

7. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen for funktionen Inkluder rootkitscanning (computeren skal genstartes).

8. Når computeren er genstartet, starter scanningen automatisk. Følg anvisningerne på skærmen.

TRIN 2

Start computeren i Fejlsikret tilstand med netværk

1. Afslut alle programmer.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

msconfig

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. I vinduet Systemkonfiguration skal du i fanen Start markere Sikker start samt Netværk.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurationsprogram skal du markere /SAFEBOOT under fanen BOOT.INI.

5. Klik på Ok.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Computeren genstarter i fejlsikret tilstand med netværk.

TRIN 3

Hent Norton-programmet på din Norton-konto

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Klik på Opret konto, hvis du ikke har en konto, og gennemfør tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Installation.

Hvis du vil installere et nyt program, som ikke er registreret på din Norton-konto, skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle og derefter angive produktnøglen eller pinkoden for at downloade programmet.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på indstillingen Download øverst til højre i browseren for at få vist de downloadede filer, og dobbeltklik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Dobbeltklik på den downloadede fil nederst til venstre.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

7. Følg vejledningen på skærmen

Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

TRIN 4

Genstart computeren i normal tilstand

1. Afslut alle programmer.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

msconfig

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. I vinduet Systemkonfiguration skal du under fanen Start fjerne markeringen af Sikker start.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurationsprogram skal du i fanen BOOT.INI fjerne markeringen af /SAFEBOOT.

5. Klik på Ok.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Computeren genstarter i normal tilstand, hvilket tager flere minutter.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090204164101EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/08/2016