Overførsel af de sikkerhedskopierede filer fra din Norton Online Backup-konto til en hvilken som helst computer

Hent filerne fra Norton Online Backup

1. Log på webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Filhandlinger ud for backupsættet, som du vil hente filer fra, og klik derefter på Hent en fil.

3. Klik på Vis indstillinger, hvis du vil hente en bestemt version af filen, og vælg backupsættet på rullelisten.

4. Gør et af følgende:

• Indtast filnavnet i søgefeltet, hvis du vil søge efter en bestemt fil eller mappe, og klik på Søg.

Hvis du vil bruge avancerede søgeindstillinger, skal du klikke på Vis avanceret søgning og vælge Avancerede filtre.

• Hvis du vil gennemse sikkerhedskopierede filer og mapper, kan du klikke på mappenavnet i ruden Mapper og navigere i mappetræet.

I ruden Filer vises de backupkopierede filer i de valgte mapper.

5. Klik på navnet på filen, som du vil hente.

6. Følg anvisningerne i browservinduet, og gem filerne.

7. Hvis du vil hente flere filer fra backupsættet, skal du gentage linje 4 til 8 for hver fil.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090204115829EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 17/07/2015