Gendannelse af filer fra Norton Online Backup

Gendannelse af filer

1. Gå til webstedet for Norton Online Backup.

2. Klik på Log på.

3. Indtast mailadressen og adgangskoden, og klik derefter på Log på.

4. Klik på Filhandlinger ud for backupsættet med filer, der skal gendannes, og klik på Gendan filerne.

5. Vælg computeren, hvor filerne skal gendannes til, i afsnittet Indstillinger på rullelisten.

Som standard vil filerne og mapperne blive gendannet i mappen Gendannede filer på skrivebordet. Du kan gendanne filerne til deres oprindelig placering på computeren ved at klikke på Vis indstillinger og vælge Gendan filer til deres oprindelige placering på computeren.

Vælg Overskriv eksisterende filer for at overskrive filerne på computeren.

6. Gør et af følgende under Gendan filer :

• Vælg Gendan alle filer for at gendanne alle filerne fra et helt backupsæt.

• Vælg Filer der skal gendannes for at gendanne bestemte filer i et backupsæt.

Du kan enten søge efter en bestemt fil eller gennemse og vælge bestemte filer eller mapper fra backupsættet. Hvis du vil gennemse og gendanne bestemte filer, skal du indtaste søgekriterierne i søgefeltet og klikke på Søg. Hvis du ønsker at bruge avancerede søgeindstillinger, skal du klikke på Vis avanceret søgning.

7. Når du har valgt gendannelsesindstillinger, skal du klikke på Gendan filer.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090204114146EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 06/02/2016