Manuel sikkerhedskopiering med Norton Online Backup

Norton Online Backup gør det muligt at sikkerhedskopiere manuelt ved hjælp af Norton Online Backup-klienten, som er installeret på computeren. Du kan også sikkerhedskopiere eksternt fra en anden computer ved hjælp af webstedet for Norton Online Backup.

Hvis du vil tage backup af dine filer, skal Norton Online Backup-klienten være installeret på din computer, og internetforbindelsen skal være aktiv.

Sikkerhedskopiering af filer fra computeren

1. Luk alle programmer, der kører på computeren.

2. Gør et af følgende:

• Hvis du har en Windows-pc, skal du højreklikke på Norton Online Backup -ikonet i enten meddelelsesområdet eller systembakken og derefter klikke på Backup nu.

• Hvis du har en Mac, skal du klikke på Norton Online Backup -ikonet på menulinjen og derefter på Backup nu.

Vent på, at sikkerhedskopieringen færdiggøres. Tidspunktet for sikkerhedskopieringen afhænger af størrelsen på og mængden af filerne, der skal sikkerhedskopieres.

Sikkerhedskopiering af dine filer fra webstedet via fjernadgang

1. Gå til webstedet for Norton Online Backup.

2. Klik på Log på.

3. Indtast mailadressen og adgangskoden, og klik på Log på.

En liste med backupsæt vises.

4. Klik på Backup nu ud for backupsættet, som sikkerhedskopieringen skal køres til.

Vent på, at sikkerhedskopieringen færdiggøres. Tidspunktet for sikkerhedskopieringen afhænger af størrelsen på og mængden af filerne, der skal sikkerhedskopieres.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090204111900EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 17/07/2015