Sådan tilføjes eller fjernes en computer fra din Norton Online Backup-konto

Sådan føjer du en computer til Norton Online Backup

1. Log på webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Tilføj computer ud for Mine enheder.

3. Læs servicevilkårene, og markér Jeg har læst og accepterer servicevilkårene.

4. Klik på Start Download (Start overførsel).

5. Gør et af følgende, når filen er overført:

• I Windows: Dobbeltklik på den hentede fil, NortonOnlineBackup.exe.

Klik på Kør, hvis der vises en sikkerhedsadvarsel.

• Hvis du har en Mac, vil installationsprogrammet til Norton Online Backup blive startet automatisk, når det er hentet ned på computeren.

6. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

7. Når installationen er færdig, startes standardbrowseren, hvorefter computeren registreres.

Klik på Fortsæt på websiden Registrér komponent.

8. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og klik derefter på Log på.

9. Klik på Udført.

Sådan fjerner du en computer fra Norton Online Backup

1. Log på webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Fjern computer ud for Mine enheder.

3. Markér den computer, du vil fjerne, og klik på Fjern.

4. Bekræft ved at klikke på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090203130702EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 27/06/2016