Norton Familys kompatibilitet med Symantec AntiVirus 10.0

Norton Family-klienten er ikke kompatibel med Symantec AntiVirus 10.0. Den aktuelle virksomhedsversion af sikkerhedsprogrammet, Symantec Endpoint Protection, er ikke kompatibel med Norton Family. Hvis du har installeret Symantec AntiVirus 10.0 på en computer med Norton Family, anbefaler vi, at du opgraderer til Symantec AntiVirus 10.0 eller installerer Norton 360 eller Norton Internet Security.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090126154908EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 05/03/2013