Sådan opdaterer du Norton-programmet til den seneste version

Du kan opgradere Norton-programmet til den nyeste version, hvis du har et aktivt abonnement. Du kan fjernopdatere det nuværende program til den nyeste version via Norton-kontoen, uden det koster noget, så længe du har et aktivt abonnement. Du kan også åbne Norton Opdateringscenter og downloade og installere den nyeste version af Norton-programmet til Windows. Norton-programmer til Mac kan kun opdateres via Norton-kontoen.

Hvis du forsøger at hente Norton-programmet fra din tjenesteudbyder, skal du gå tilbage til tjenesteudbyderens websted og følge dennes anvisninger til at hente den seneste version af Norton-programmet.

Der er i øjeblikket ingen opdateringer til Norton Family.

Opdater Norton-programmet via Norton-kontoen

1. Log på Norton.

2. Klik på Opdater ved siden af det Norton-program, som du vil opgradere, under enhedens navn på siden Enheder.

Du kan ikke se funktionen Opdater, hvis den nyeste version allerede er installeret.

Opdater Norton-programmet via Norton Opdateringscenter

Du kan også opdatere Norton-programmet til Windows ved at gøre som følger:

1. Åbn Nortons opdateringscenter.

2. Klik på Opdater nu.

Hvis programmet ikke downloades automatisk, skal du downloade det manuelt.

3. I vinduet med Filoverførsel - sikkerhedsadvarsel skal du klikke på Kør.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090121104844EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 25/10/2016