Opdater Norton til den nyeste version

Du kan opdatere dit Norton-program til den nyeste version, hvis du har et aktivt abonnement. Du kan fjernopdatere det nuværende program til den nyeste version via Norton-kontoen, uden det koster noget, så længe du har et aktivt abonnement. Du kan også åbne Norton Opdateringscenter og downloade og installere den nyeste version af Norton til Windows. Norton-programmer til Mac kan kun opdateres via Norton-kontoen.

Hvis du forsøger at hente Norton fra din tjenesteudbyder, skal du gå tilbage til tjenesteudbyderens websted og følge dennes anvisninger til at hente den seneste version af Norton.

Der er i øjeblikket ingen opdateringer til Norton Family.

Opdatering af Norton fra din Norton-konto

1. Log på Norton.

Hvis du har glemt adgangskoden til din Norton-konto og gerne vil nulstille den, kan du læse Jeg har glemt adgangskoden til min Norton-konto.

2. Klik på Opdater ved siden af det Norton-program, som du vil opgradere, under enhedens navn på siden Enheder.

Du kan ikke se funktionen Opdater, hvis den nyeste version allerede er installeret.

Opdatering af Norton fra Norton Opdateringscenter

Du kan også opdatere Norton-programmet til Windows ved at gøre som følger:

1. Åbn Nortons opdateringscenter.

2. Klik på Opdater nu.

Hvis programmet ikke downloades automatisk, skal du downloade det manuelt.

3. I vinduet med Filoverførsel - sikkerhedsadvarsel skal du klikke på Kør.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090121104844EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/08/2017