Sådan installeres Norton Utilities 14.0

Sådan installeres Norton Utilities

1. Gør ét af følgende:

Hvis du har programmet på en cd, skal du indsætte cd'en i drevet og derefter klikke på Installer Norton Utilities.

Hvis du har downloadet programmet, skal du finde programmets installationsfil og derefter dobbeltklikke på den.

Med mindre du har gemt den et andet sted, ligger den på skrivebordet.

Du kan hente Norton Utilities igen via følgende link: .

2. Klik på Næste.

3. Læs licensaftalen, og klik derefter på Jeg accepterer licensaftalen.

Du kan ikke fortsætte installationen, med mindre du accepterer licensaftalen.

4. Klik på Næste.

5. Hvis du vil ændre placeringen af installationsmappen, skal du klikke på Gennemse og dernæst vælge den nye mappe.

Klik på Næste.

6. Hvis du vil udføre øvrige opgaver under installationen, skal du markere Automatisk scanning af registreringsdatabasen, når Windows starter.

7. Klik på Installer.

8. Klik på Udfør.

Når installationen er gennemført, vil Smart Update blive startet.

9. Markér alle de opdateringer, der skal hentes, og klik derefter på Opdater.

10. Klik på Udfør.

Når du har kørt Smart Update, vil du blive bedt om at aktivere programmet.

11. Indtast dit navn, din mailadresse og aktiveringskoden, og klik dernæst på Aktivér nu.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090116143908EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 01/02/2013