Sådan retter du fejlen, hvis Norton Utilities fryser fast under scanning af registreringsdatabasen

TRIN 1

Kontroller, om programmet kører i kompatibilitetstilstand

1. Luk Norton Utilities.

2. Højreklik på Norton Utilities -ikonet på skrivebordet, og vælg Egenskaber.

3. Fjern markeringen af Kør programmet i kompatibilitetstilstand for på fanen Kompatibilitet:

4. Klik på Anvend > OK.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Afinstaller Norton Utilities

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Skriv følgende tekst i dialogboksen Kør, og tryk på Enter :

appwiz.cpl

3. Klik på Norton Utilities på listen over installerede programmer, og klik derefter på Fjern eller Afinstaller.

4. Klik på Ja for at bekræfte.

5. Når afinstallationen er gennemført, skal du lukke alle programmer og genstarte computeren.

TRIN 3

Geninstallation af Norton Utilities

1. Gør et af følgende:

• Hvis du har cd'en med programmet, skal du sætte den i drevet og derefter klikke på Installer Norton Utilities.

• Hvis du ikke har cd'en med programmet, skal du downloade installationsprogrammet til Norton Utilities 16 eller Norton Utilities 15. Dobbeltklik på filen, når den er downloadet til computeren.

Du skal sørge for at downloade den Norton Utilities-version, der svarer til produktnøglen. Produktnøglen til Norton Utilities 16 kan ikke bruges til Norton Utilities 15 og omvendt.

2. Hvis dialogboksen Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja for at fortsætte.

3. Læs licensaftalen, og klik derefter på knappen Jeg accepterer. Du kan ikke fortsætte installationen uden at acceptere licensaftalen.

4. Klik på Udfør, når installationen er færdig.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090113131041EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/08/2018