Sådan findes versionen af Norton-programmet til Mac

Denne side drejer sig om Norton-produkter til Mac. Du kan læse Sådan finder du Norton-programmets navn og version, hvis du har et Norton-program til Microsoft Windows

Find versionen af Norton-programmet

1. Start Norton-programmet.

2. Gå til menulinjen, og klik på Norton-program > Om Norton-program ved siden af Apple -menuen.

Hvor Norton-program er navnet på dit Norton-program.

Gå til vinduet Om for at finde versionen af dit Norton-program.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090112162153EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.10.x, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x, Mac OS X 10.4.x
Sidst ændret: 03/12/2014