Fejlmeddelelsen "Et eller flere programmer på computeren er ikke kompatible med dette Norton-program..." vises, når Norton Family installeres

Fejlen kan opstå, hvis Norton Family-installationen registrerer et eller flere ikke-kompatible programmer, der er installeret på computeren. Skriv ned, hvilket program der er inkompatibelt, og afinstaller det.

Afinstaller det inkompatible program

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Klik på det inkompatible program, som blev angivet i fejlmeddelelsen, på listen over installerede programmer og derefter på Fjern eller Afinstaller.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere programmet.

5. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090112121000EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 30/06/2014