Fejl: "Ugyldig nøgle" når jeg fornyer abonnementet på mit Norton-produkt til Mac

Dette problem er løst i den seneste version af LiveUpdate. Kør LiveUpdate for at installere den seneste version af LiveUpdate, og forny derefter dit abonnement.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Før du begynder, skal du kontrollere, at du er i Finder. Åbn Finder ved at klikke på ikonet Finder på skrivebordet eller i Dock.

2. Klik på > Programmer på menulinjen.

3. Åbn mappen Symantec Solutions.

4. Dobbeltklik på LiveUpdate.

Du kan også starte LiveUpdate ved at klikke på ikonet Norton QuickMenu på menulinjen og derefter klikke på LiveUpdate > Åbn LiveUpdate.

5. Klik på Tilpas denne opdateringssession.

6. Marker kun LiveUpdate, og fjern markeringen ved alle andre funktioner.

7. Klik på Opdater.

8. Når updateringerne er installeret, skal du klikke på Afslut.

TRIN 2

Forny dit abonnement

1. Før du begynder, skal du kontrollere, at du er i Finder. Åbn Finder ved at klikke på ikonet Finder på skrivebordet eller i Dock.

2. Klik på > Programmer på menulinjen.

3. Åbn mappen Symantec Solutions.

4. Dobbeltklik på LiveUpdate.

Du kan også starte LiveUpdate ved at klikke på ikonet Norton QuickMenu på menulinjen og derefter klikke på LiveUpdate > Åbn LiveUpdate.

5. Klik på Opdater alt nu.

6. Gå til vinduet Abonnementet Er Udløbet, klik på Jeg har en abonnementsnøgle, og klik derefter på Næste.

7. Indtast den adgangsnøgle, som du har modtaget i en e-mail, og klik på Afslut abonnementsfornyelse.

Produktnøglen er en kombination af alfabetiske og numeriske tegn. Den indeholder ikke nogen specialtegn.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090108101852EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x, Mac OS X 10.4.x
Sidst ændret: 16/06/2015