Fejlmeddelelsen "Norton Family fungerer ikke ordentligt med den installerede version af Symantec Family Safety" vises, når jeg installerer Norton Family

Afinstaller Symantec Family Safety

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende i dialogboksen Kør, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Klik på Symantec Family Safety på listen over installerede programmer, og klik dernæst på Fjern/rediger.

4. Følg anvisningerne for helt at fjerne Symantec Family Safety-programmet.

5. Genstart computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20081201143704EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/09/2015